Nestorkring
Rijk aan ervaring

Nestoren in de regio Midden en Zuiden


- Regiocoördinator:  Drs J.T.M. (John) Bloemers                 

- Nestoren:

  • Drs J.T.M. (John) Bloemers, Beek en Donk; Adviseur / Coach / Mentor           

Opgeleid als onderwijskundige. Jarenlang werkzaam geweest in de onderwijsadviesbranche als adviseur, coach, projectcoördinator, interim-manager. Carrière in deze sector beëindigd als directeur-bestuurder. Voor Nestorkring inzetbaar als coach, adviseur, mentor, sparringpartner. Vaardigheden: kan goed luisteren, analytische vermogen, kiest voor een doelgerichte en gestructureerde aanpak.
  • Drs F.T.E. (Ine) van Hoorn, Utrecht; Adviseur / Coach / Mentor             

 Sociaal- en organisatiepsycholoog. Opleider bij De Bijenkorf, manager universitaire onderzoeksgroep Arbeidsvraagstukken en Welzijn, secretaris Emancipatieraad, directeur sector Welzijn gemeente Den Haag, procesmanager professionalisering sociale diensten ivm nieuwe bijstandswet, actief in de 'Vrouwenbeweging. Sinds 1997 eigen praktijk voor individuele en groepscoaching, de laatste jaren voornamelijk voor de Nestorkring. In mij werk als coach combineer                                          ik mijn levens- en werkervaring met theoretische kennis en intuïtief inzicht.


  • Drs N.E.H.J. (Noëlle) Leufkens, Nijmegen; Adviseur / Coach / Mentor      

 Als socioloog heb ik diverse functies gehad in de non profit sector: leidinggevende op middenkader niveau, docent, eindverantwoordelijk manager en bestuurder. Daarna was ik als zelfstandig ondernemer project- en interimmanager en gecertificeerd coach. Als pensionada  bied ik mijn ervaring, opgedaan in veel verschillende posities in (hoger) onderwijs en welzijn aan, voor organisaties die voor hun leidinggevend en/of beleidsvormend kader behoefte hebben aan advies, coaching of incidenteel sparren met een onafhankelijke maar betrokken buitenstaander. 

            


Mr M. (Marianne) Ringeling - Bellaart, Maarssen; Adviseur / Coach / Mentor            

Jarenlang heb ik als (unit/vestigings-)manager bij de Raad voor de Kinderbescherming in een aantal vestigingen van de Raad ervaring opgedaan in leiding geven en coachen van professionals. Daarna heb ik in een eigen praktijk als gecertificeerd mediator en coach ondersteuning geboden op resultaat gestuurd. Veelal op verzoek van de rechtbank heb ik bemiddeld in complexe echtscheidings- en omgangsregelingszaken. De terreinen waarop ik thuis ben zijn coaching en mentoraat.  • Mr C.P. (Cees) Stal, Houten; Adviseur / Mentor                  

Jurist. Ruim 30 jaar gewerkt als manager en directeur bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen op de aandachtsgebieden Marketing&Sales, Productontwikkeling en Informatisering.
  • Dhr F.J. (Fred) Ziere, Molenhoek; Adviseur / Coach / Mentor           

Door een jarenlange loopbaan in de ondersteuning van het onderwijs heb ik als orthopedagoog, adviseur, directeur en bestuurder veel ervaring opgedaan bij leerprocessen van mensen en de ontwikkeling van organisaties. Die ervaring benut ik graag bij het coachen van professionals en het adviseren en begeleiden van veranderende organisaties in de sectoren onderwijs, welzijn en zorg