Nestorkring
Rijk aan ervaring

Nestoren in de regio Midden en Zuiden


- Regiocoördinator:  Drs J.T.M. (John) Bloemers                 

- Nestoren:

  • Drs J.T.M. (John) Bloemers, Beek en Donk; Adviseur / Coach / Mentor           

Na een start als onderwijzer en teamleider ruim 30 jaar gewerkt in de onderwijs- adviesbranche; had als directeur/bestuurder de eindverantwoordelijkheid voor een onderwijs-adviesorganisatie.
  • Drs F.T.E. (Ine) van Hoorn, Utrecht; Adviseur / Coach / Mentor             

 Sociaal- en organisatiepsycholoog. Opleider bij De Bijenkorf, manager universitaire onderzoeksgroep Arbeidsvraagstukken en Welzijn, secretaris Emancipatieraad, directeur sector Welzijn gemeente Den Haag, procesmanager professionalisering sociale diensten ivm nieuwe bijstandswet, actief in de 'Vrouwenbeweging. Sinds 1997 eigen praktijk voor individuele en groepscoaching, de laatste jaren voornamelijk voor de Nestorkring. In mij werk als coach combineer                                          ik mijn levens- en werkervaring met theoretische kennis en intuïtief inzicht.


  • Drs N.E.H.J. (Noëlle) Leufkens, Nijmegen; Adviseur / Coach / Mentor         

 

Socioloog. Tal van (leidinggevende) functies in het hoger onderwijs en zorg, onder meer algemeen directeur hbo-instelling, manager P&O, secretaris RvB, afdelingshoofd kliniek voor forensische psychiatrie. 

            


Mr M. (Marianne) Ringeling - Bellaart, Maarssen; Adviseur / Coach / Mentor            

Jarenlang heb ik als (unit/vestigings-)manager bij de Raad voor de Kinderbescherming in een aantal vestigingen van de Raad ervaring opgedaan in leiding geven en coachen van professionals. Daarna heb ik in een eigen praktijk als gecertificeerd mediator en coach ondersteuning geboden op resultaat gestuurd. Veelal op verzoek van de rechtbank heb ik bemiddeld in complexe echtscheidings- en omgangsregelingszaken. De terreinen waarop ik thuis ben zijn coaching en mentoraat.  • Mr C.P. (Cees) Stal, Houten; Adviseur / Mentor                  

Jurist. Ruim 30 jaar gewerkt als manager en directeur bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen op de aandachtsgebieden Marketing&Sales, Productontwikkeling en Informatisering.
  • Dhr F.J. (Fred) Ziere, Molenhoek; Adviseur / Coach / Mentor           

Door een jarenlange loopbaan in de ondersteuning van het onderwijs heb ik als orthopedagoog, adviseur, directeur en bestuurder veel ervaring opgedaan bij leerprocessen van mensen en de ontwikkeling van organisaties. Die ervaring benut ik graag bij het coachen van professionals en het adviseren en begeleiden van veranderende organisaties in de sectoren onderwijs, welzijn en zorg