U doet een aanvraag voor ondersteuning door middel van het formulier op deze website. Een nestor neemt contact met u op voor een (vrijblijvend) intakegesprek.

Na overeenstemming over type ondersteuning, doel, werkwijze en duur van de opdracht en de nestor die de opdracht gaat uitvoeren wordt een concept-contract opgesteld.

Na uw akkoord wordt het contract ondertekend en gaat de nestor voor u aan het werk. Daarbij krijgt hij/zij feedback van collega-nestors uit zijn/haar regio. Ook kan de nestor een collega inschakelen zonder extra kosten voor de opdrachtgever.

Aan het eind van de opdracht wordt schriftelijk en in een afsluitend gesprek geëvalueerd door de opdrachtgever en de nestor; bij coaching van iemand die niet de opdrachtgever is wordt geëvalueerd met de betrokkene.

Nestorkring rekent voor haar bemiddeling en de instandhouding van het secretariaat een eenmalige vergoeding van € 900,- (excl 21% BTW). De nestor zelf werkt belangeloos en ontvangt daarom zelf geen vergoeding voor zijn/haar werk. Wel vergoedt de opdrachtgever de door de nestor gedeclareerde onkosten, meestal bestaande uit reis- en verblijfkosten.

Overweegt u Nestorkring in te schakelen? Vul dan onderstaand formulier in .

3 + 6 =