Mijn nestor coach helpt mij om te reflecteren op mijn werk en mijn persoonlijk functioneren hierin. De waardevolle ontdekkingen die dit oplevert zijn steunend en dragen bij aan mijn ontwikkeling. Een aanrader, zo’n nestor, ook voor ervaren managers. Leren houdt immers nooit op!
Nardie Eijsberg

directeur-bestuurder, Stichting Welzaam Vleuten De Meern

Radius heeft tot nu toe tweemaal gebruik kunnen maken van de diensten van Nestorkring. Een eenvoudige maar heldere intake procedure en een goede matching maakten dat beide coachingstrajecten succesvol zijn afgesloten. Het ging om een manager en een uitvoerende professional. De coaches waren deskundig, zeer prettig en beide matches lieten zien dat bij Nestorkring de vraag goed wordt afgewogen. En dan is Nestorkring ook nog betrekkelijk goedkoop. Bijna perfect zo!
Frank van Rooij

directeur/bestuurder, Stichting Radius Leiden en Oegstgeest

De gesprekken met de nestors waren voor mij zeer verrijkend, om meerdere redenen. Allereerst zorgden deze voor tijd en aandacht voor strategische vragen. Een ankerpunt om strategische onderwerpen niet te laten verzanden in de waan van alledag. Daarnaast was het steeds een grote verrijking om de perspectieven van twee zeer ervaren mensen, met ieder hun eigen achtergronden, karakters en derhalve invalshoeken te mogen vernemen. Dat was verfrissend en uitdagend en bood mij nieuwe inzichten
Piet van Gennip

directeur , Het Balletorkest (v/h Holland Symfonia)

Mijn oordeel over de Nestorkring is positief. Ik heb het als zeer waardevol en leerzaam ervaren dat de nestors de kennis van eigen werk- en levenservaring willen delen met anderen zoals ik die zich hierdoor kunnen ontwikkelen.
Mijn coach heeft mij nieuwe inzichten gegeven in wat het effect van mijn functioneren is op anderen. Vaan haar kreeg ik een spiegel voorgehouden waardoor ik heb geleerd om, op afstand, naar mijzelf in mijn werk te kijken

Directeur , Een instelling voor kinderopvang

Vanuit Nestorkring kreeg ik de vraag of Mikz gebruik zou willen maken van hun diensten. Na een kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat ik graag een financiële coach wilde. Dit resulteerde in een kennismakingsgesprek met nestor Cees Stal. En vervolgens in een vruchtbare samenwerking. De coaching van Cees breidde zich uit naar het strategische domein. Cees kwam uit de bankensector, heel iets anders dan de sector kinderopvang. Maar strategie-ontwikkeling en financiële keuzes maken en de wijze hoe je dat rapporteert is overal hetzelfde. Belangrijke voordelen van een coach is het sparren over complexere vraagstukken; zeker als je een coach hebt die doorvraagt. En natuurlijk de stok achter de deur. Met plezier keek ik uit naar onze gesprekken en nog het belangrijkste: mede door mentor Cees heeft Mikz nu een dijk van een strategisch plan.
Ans Keij

directeur/bestuurder , Mikz, Sprang-Capelle