06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Bart

L. (Lydia) de Jong

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt als manager, deels in een vast dienstverband, deels om interim klussen te klaren. Daarbij heb ik me onder meer op het terrein van procesmanagement en interne communicatie tijdens verandertrajecten gespecialiseerd. Daarnaast was en ben ik actief als toezichthouder, onder meer in de sectoren Kinderopvang, Educatie (taalontwikkeling voor laaggeletterden) en Participatie.

Ik begeleid (kleine) groepen leidinggevenden onder meer door de inzet van Socratische gespreksvoering, een methode waardoor zij meer zicht krijgen op de wijze waarop zij uitdagingen binnen de organisatie samen kunnen managen. En een Socratisch gesprek helpt vaak om tot een scherpere analyse te komen van de kern van het organisatievraagstuk en ieders rol daarin.

Ik bied mijn kennis en ervaring graag aan maatschappelijke organisaties die voor hun leidinggevenden of toezichthouders behoefte hebben aan advies, begeleiding of incidenteel sparren met een onafhankelijk buitenstaander die goed kan luisteren.

 

Onze diensten

Coaching - Diensten

Advisering

Individuele coaching

Teamcoaching

Sparringpartner

Bent u geïnteresseerd?

Deel deze pagina: