sparringpartners

Onze diensten

Overweegt u een Nestor in te schakelen? Voor uzelf, uw organisatie of team? De Nestorkring helpt u graag verder. Door in gesprek te gaan wordt duidelijk waar u behoefte aan heeft. En wij kijken welke Nestor bij u past.

De Nestorkring zet zich al ruim 30 jaar in voor maatschappelijke organisaties. Zorg- en cultuurinstellingen, welzijns- en kinderopvangorganisaties, goede doelen, scholen en meer. Nestors adviseren, zijn sparring partner of coachen teams, bestuurders, directeuren en managers. Bevlogen en betrokken, maar ook onafhankelijk en belangeloos.

Onze diensten

Advisering

Uzelf, uw organisatie of team ontvangt advies van een onafhankelijke buitenstaander. Een Nestor met een frisse blik en schat aan ervaring. Voorbeelden van adviesopdrachten zijn:

  • Het verbeteren van de besturing met het oog op de samenwerking tussen directeur en toezichthouder(s);
  • Een voorgenomen strategische koerswijziging, leidend tot samenwerking of fusie;
  • Het organiseren van één of meerdere workshops. Hier komen verschillende partijen bij kijken om doelen te formuleren en oplossingen te bereiken;
  • Het aanpassen van de Governance structuur;
  • Het voorbereiden en structureren van een bouwproces;
  • Het verbeteren van werkprocessen, financieel beleid en HRM-beleid.

 

Advisering
Individuele coaching

Individuele  coaching

Het kan voorkomen dat u behoefte heeft aan iemand die u ondersteunt. Daarom heeft De Nestorkring ook ervaren Nestor-coaches. Met een schat aan ervaring uit hun eigen loopbaan, ondersteunen zij u vertrouwelijk. Balans tussen werk en privé, functioneren, loopbaan en/of andere (persoonlijke) scenario’s. U bent van harte welkom om gedachten uit te wisselen.

 

Teamcoaching

Iedereen kent het metafoor “de olifant in de kamer” wel. Het gaat om een scenario met een duidelijk aanwezig probleem, dat maar niet wordt aangepakt. Maakt u dit binnen uw organisatie bespreekbaar? Of gaat u de samenwerking aan met een Nestor-coach? Een belangeloze buitenstaander die teams begeleidt. Hij of zij zet vraagtekens bij veronderstelde problemen en vanzelfsprekendheden. En hieruit ontstaan antwoorden die gebruikt kunnen worden voor het beter functioneren in complexe werksituaties.

 

 

Teamcoaching
Sparren

Sparringpartner

Hebt u nog weinig ervaring in uw rol als bestuurder, directeur, manager of beleidsmedewerker? Heeft u het gevoel dat niet alles binnen uw organisatie even vlot verloopt? Of staat u voor een belangrijke keuze, maar twijfelt u nog over uw beslissing? Hebt u behoefte aan een klankbord? Een sparringpartner geeft feedback en deelt suggesties. Door een ervaren senior over de schouder van u en/of uw team mee te kijken, komt u verder.

 

 

Deel deze pagina: