06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
werkwijze

Werkwijze

U bent tot de conclusie gekomen dat Nestorkring wat kan betekenen voor uw organisatie. Hoe kunt u nu het beste handelen? Hoe komt u in contact met Nestorkring? Of een Nestor? De samenwerking begint bij het kenbaar maken van uw interesse, bij het secretariaat van Nestorkring. Dit doet u aan de hand van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Ga daarvoor naar Contact.

Werkwijze

$

Stap 1

Als de secretaris uw gegevens ontvangen heeft, stuurt hij deze door naar 1 van de 3 regiocoördinatoren van Nestorkring. Hij of zij zorgt ervoor dat een Nestor zo snel mogelijk contact opneemt voor een oriënterend gesprek.

(

Stap 2

Het oriënterend gesprek kan 2 kanten opgaan. Bij blijvende interesse wordt er, op basis van de ingewonnen informatie, bepaald welke Nestor(s) het beste aansluit(en) op de organisatie. Wanneer er geen belangstelling meer blijkt te zijn, wordt het contact afgesloten.

$

Stap 3

Nestorkring stelt de geschikte Nestor(s) graag aan uw organisatie voor, door middel van een intake. Aansluitend legt de Nestor een offerte ter goedkeuring aan u voor. Na uw goedkeuring kunnen de werkzaamheden van start. En zorgt Nestorkring voor de formele afhandeling.

Z

Stap 4

Wanneer de samenwerking van start gaat, wordt binnen Nestorkring een “schaduw Nestor” aangewezen. Zo kunnen de Nestors onderling overleggen. En aan het eind van het traject, plant de Nestor een evaluerend gesprek met u in.

De condities van de Nestorkring kunt u hier vinden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd?

Deel deze pagina: