06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Diensten - Teamcoaching

Teamcoaching

Overweegt u een Nestor in te schakelen? Voor uzelf, uw organisatie of team? De Nestorkring helpt u graag verder. Door in gesprek te gaan wordt duidelijk waar u behoefte aan heeft. En wij kijken welke Nestor bij u past.

De Nestorkring zet zich al ruim 30 jaar in voor maatschappelijke organisaties. Zorg- en cultuurinstellingen, welzijns- en kinderopvangorganisaties, goede doelen, scholen en meer. Nestors adviseren, zijn sparring partner of coachen teams, bestuurders, directeuren en managers. Bevlogen en betrokken, maar ook onafhankelijk en belangeloos.

Iedereen kent het metafoor “de olifant in de kamer” wel. Het gaat om een scenario met een duidelijk aanwezig probleem, dat maar niet wordt aangepakt. Maakt u dit binnen uw organisatie bespreekbaar? Of gaat u de samenwerking aan met een Nestor-coach? Een belangeloze buitenstaander die teams begeleidt. Hij of zij zet vraagtekens bij veronderstelde problemen en vanzelfsprekendheden. En hieruit ontstaan antwoorden die gebruikt kunnen worden voor het beter functioneren in complexe werksituaties.

meeting
testimonial

Testimonial

“De coaches waren deskundig en zeer prettig. Beide matches lieten zien dat bij De Nestorkring de vraag goed wordt afgewogen. En dan is De Nestorkring ook nog betrekkelijk goedkoop. Bijna perfect zo!” “Het meest waardevolle aspect aan de coaching is voor mij het inzicht in ons team. En de helicopterview samen inzichtelijk maken; van ons gebruikelijke “eiland” af.”

Waar kan een Nestor-coach bij helpen?

Staat uw organisatie voor een belangrijke beslissing? Een grote investering? Of samenwerking? Dan is de kans groot dat u aarzeling aanvoelt in uw team. Uw team vindt dat er “iets” moet gebeuren, maar het vraagstuk is een stuk complexer dan dat. De Nestorkring schiet te hulp, zodat u geen kansen misloopt. Hetzelfde geldt bij de komst van een nieuw team. Een Nestor-coach helpt uw team om succesvol door de teambuilding fase te komen.

 

Enkele recente voorbeelden zijn:

– Een Raad van Toezicht van een welzijnsinstelling evalueert periodiek zijn eigen functioneren. De nestor begeleidt de Raad van Toezicht in de opzet van de evaluatie, ze heeft voorbereidende gesprekken en begeleidt de bespreking in de Raad van Toezicht.

– Een managementteam wil door middel van teamcoaching reflecteren op het eigen functioneren. Op de rol van ieder van de teamleden, de onderlinge chemie en de beeldvorming in de organisatie. De nestor voert gesprekken met de teamleden en met sleutelfiguren in de organisatie. Met het managementteam bespreekt zij het beeld dat opkomt en maakt dit bespreekbaar.

Thumps up

Interesse?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U bent geïnteresseerd in:

13 + 14 =

Deel deze pagina: