06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Individuele coaching

Individuele coaching

Overweegt u een Nestor in te schakelen? Voor uzelf, uw organisatie of team? De Nestorkring helpt u graag verder. Door in gesprek te gaan wordt duidelijk waar u behoefte aan heeft. En wij kijken welke Nestor bij u past.

De Nestorkring zet zich al ruim 30 jaar in voor maatschappelijke organisaties. Zorg- en cultuurinstellingen, welzijns- en kinderopvangorganisaties, goede doelen, scholen en meer. Nestors adviseren, zijn sparring partner of coachen teams, bestuurders, directeuren en managers. Bevlogen en betrokken, maar ook onafhankelijk en belangeloos.

Het kan voorkomen dat u behoefte heeft aan iemand die u ondersteunt. Daarom heeft De Nestorkring ook ervaren Nestor-coaches. Met een schat aan ervaring uit hun eigen loopbaan, ondersteunen zij u vertrouwelijk. Balans tussen werk en privé, functioneren, loopbaan en/of andere (persoonlijke) scenario’s. U bent van harte welkom om gedachten uit te wisselen.

indivi coaching
Testimonial

Testimonials

“Mijn Nestor kwam uit de bankensector, iets anders dan de sector kinderopvang. Maar strategieontwikkeling, financiële keuzes (moeten) maken en de rapporteringswijze is overal hetzelfde. Belangrijke voordelen van een coach zijn het sparren over complexere vraagstukken. Zeker als je een Nestor-coach hebt die doorvraagt. En daarbij natuurlijk de stok achter de deur. Met plezier keek ik uit naar onze gesprekken. Mede door mijn sparringpartner heeft mijn organisatie nu een dijk van een strategisch plan.”

“Mijn Nestor-coach helpt mij bij het reflecteren op mijn werk en persoonlijk functioneren hierin. De waardevolle ontdekkingen die dit oplevert zijn steunend en dragen bij aan mijn ontwikkeling. Een aanrader, zo’n Nestor, ook voor ervaren managers. Leren houdt immers nooit op!”

Enkele recente voorbeelden zijn:

– Een beleidsmedewerker wordt projectleider met de opdracht om de samenwerking tussen een aantal gelieerde organisaties op een specifiek deelgebied vorm te geven. De nestor treedt op als coach en helpt de projectleider om te reflecteren op de eigen rol en hoe hij met belangen en weerstanden kan omgaan.

– Een leidinggevende ervaart de relatie met haar directeur als moeizaam. Ze vraagt zich af hoe en in welke mate ze haar functioneren kan en wil aanpassen. De nestor helpt haar als coach in dit zoekproces.

– Een pas benoemde directeur heeft geen ervaring in het omgaan met een Raad van Toezicht. Hij doet een beroep op de nestorkring om hem daarin te ondersteunen.

Thumps up

Interesse?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U bent geïnteresseerd in:

6 + 10 =

Deel deze pagina: