06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sparringpartner - Diensten

Sparringpartner

Overweegt u een Nestor in te schakelen? Voor uzelf, uw organisatie of team? De Nestorkring helpt u graag verder. Door in gesprek te gaan wordt duidelijk waar u behoefte aan heeft. En wij kijken welke Nestor bij u past.

De Nestorkring zet zich al ruim 30 jaar in voor maatschappelijke organisaties. Zorg- en cultuurinstellingen, welzijns- en kinderopvangorganisaties, goede doelen, scholen en meer. Nestors adviseren, zijn sparring partner of coachen teams, bestuurders, directeuren en managers. Bevlogen en betrokken, maar ook onafhankelijk en belangeloos.

Sparringpartner

Hebt u nog weinig ervaring in uw rol als bestuurder, directeur, manager of beleidsmedewerker? Heeft u het gevoel dat niet alles binnen uw organisatie even vlot verloopt? Of staat u voor een belangrijke keuze, maar twijfelt u nog over uw beslissing? Hebt u behoefte aan een klankbord? Een sparringpartner geeft feedback en deelt suggesties. Door een ervaren senior over de schouder van u en/of uw team mee te laten kijken komt u verder.

Waar kan een sparringpartner bij helpen?

U geeft leiding aan een culturele organisatie en worstelt met een probleem, bijvoorbeeld: de relatie met de gemeente en/of druk van actievoerders. Een Nestor denkt als sparringpartner mee over de juiste koers. Ook als u zich beraadt over de opvolging van directeur-bestuurder. Een sparringpartner is er om mee te denken over het gewenste profiel. Of u bent bestuurder van een zorgorganisatie en staat voor de uitdaging om de samenwerking met ketenpartners uit te bouwen. Een sparring partner denkt met u mee over de aanpak. Of u wilt feedback op het werken met uw Raad van Toezicht of uw MT? Of u hebt eenvoudigweg behoefte om te klankborden over uw eigen rol en uw aanpak van onderwerpen?

Individuele Coaching
Coaching

Testimonial

“De Nestorkring biedt me coaching en advies ten aanzien van (complexe) zakelijke vraagstukken binnen het maatschappelijk domein. Thema’s zoals inrichting, positionering en besluitvormingsprocessen van de organisatie worden opgepakt waarbij de kunde en flexibiliteit van de Nestor uitzonderlijk genoemd kan worden. Zowel ik als directeur als de organisatie kunnen groeien door de weloverwogen adviezen en juiste vragen.”

Enkele recente voorbeelden zijn:

– Een directeur van een maatschappelijke organisatie is sterk inhoudelijk georienteerd. Management– en bedrijfsvoeringsvraagstukken zijn voor hem betrekkelijk nieuw. Hij vraagt de nestor als sparring partner. De ervaring van de nestor helpt hem in het leerproces.

– Een directeur-bestuurder van een zorginstelling ziet zich geplaatst voor tal van vraagstukken. Ze heeft periodiek een gesprek met de nestor. Onder meer komt aan de orde de relatie met de Raad van Toezicht, de samenwerking met ketenpartners etc.

– Een directeur-bestuurder van een zorginstelling ziet een belangrijke uitbreiding van de organisaties op meerdere locaties. De nestor treedt op als sparring partner bij de organisatorische vormgeving en positionering van de activiteit.

Thumps up

Interesse?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U bent geïnteresseerd in:

12 + 6 =

Deel deze pagina: