06 - 53667108

info@nestorkring.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een interview met nestor Nicole Senteur

Je kunt zeggen dat ik geluk heb gehad. Geluk omdat ik de kans kreeg om me te ontwikkelen. Ik ben begonnen als maatschappelijk werker, maar ontdekte dat een leidinggevende functie beter bij me paste. Dat was een flinke stap en die moet je natuurlijk zelf zetten. Tegelijkertijd moet je er de ruimte voor krijgen en die heb ik gekregen. Dat was geluk en zo heb ik dat ook ervaren.

De Nestorkring biedt mij de mogelijkheid om ook anderen die kans te geven. Daarom werk ik graag met mensen die, net als ik, intern promotie maken. Zij krijgen een nieuwe positie en een andere rol in hun oude omgeving. Dat vraagt om een aparte benadering en om bewustwording. Daarmee heb ik ervaring en die wil ik delen, samen met de kennis die ik opdeed als leidinggevende.

Ik werk graag met mensen, maar ik weet ook hoe organisaties werken. Voor de Nestorkring heb ik meegedaan aan projecten over organisatieverandering en aan een fusietraject. Een citaat uit een evaluatieformulier zegt wel wat over mijn aanpak: 

Ik vind onze gesprekken plezierig en stimulerend. Je stemt tot nadenken en bevordert het om analytisch te reflecteren op eigen houding en gedrag. Je bent ook goed in relativeren. In 2020 hoop ik vaker gebruik te mogen maken van je ervaring en wijze raad!

 

En dan nog dit. Dit werk doe ik niet alleen om anderen te helpen, ik heb er zelf ook plezier in. Het is gewoon leuk om te horen, dat ik vragen stel die degene die ik coach nog niet eerder had gehoord.

Deel deze pagina: